Aanmeldformulier BTIC On Tour 2022

 

Het BTIC doet weer een rondje Nederland! In 2022 organiseert het BTIC samen met zes regionale innovatiehubs inspirerende sessies over innovaties kenmerkend voor die regio. De innovatiehubs lichten actuele ontwikkelingen toe en regionale sprekers delen hun best practices. In deelonderwerpen bespreken we hoe jij als regionale speler kunt aanhaken bij landelijke kennis- en innovatieprogramma’s van het BTIC. Welke stappen kunnen we gezamenlijk zetten? Wat is er nodig om tot consortiavorming te komen en echt aan de slag te gaan?

Elke sessie start met een half uur inloop met koffie/thee (ochtendsessie) of lunch (middagsessie) en een twee uur durend programma met inspirerende sprekers en interactie. Maxime Verhagen en Doekle Terpstra zijn afwisselend ter plaatse aanwezig. Wij kijken ernaar uit om elkaar live te ontmoeten bij een of meer van de regionale hubs. We houden ons uiteraard aan de dan geldende corona-maatregelen. Na aanmelding ontvang je meer informatie over het programma en praktische zaken.

Voor welke sessie(s) meld jij je aan?

 

Onderaan deze pagina staan de sessies waar je je voor op kunt geven. Je kunt je apart aanmelden voor één of meerdere sessies. Klik op de afbeelding om meer te lezen en je aan te melden.

Stichting Pioneering verzorgt de registratie van alle innovatiehubs. Jouw gegevens worden alleen gebruikt om je te informeren over BTIC On Tour.

Heb je vragen over BTIC On Tour? Stuur een mail naar communicatie@btic.nu.

Persoonsgegevens
Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam
Functie
Telefoonnummer
E-mail
Bevestig E-mail
Opmerkingen

Extra formulier velden
Ik wil graag de nieuwsbrief van BTIC ontvangenVelden met een * zijn verplicht.